1Η ΜΕΡΑ:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07:00. Στάση στην περιοχή της Ξάνθης και στα σύνορα για αγορά αφορολογήτων ειδών. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την Πόλη. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στην Πόλη. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, με το Αγίασμα στο Μπαλουκλί. Στην συνέχεια το Πατριαρχείο, την Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί, το Ντολμά Μπαξέ. Το βράδυ γλέντι σε νυχτερινό κέντρο με πλούσιο μενού και χορούς Orientale.   Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ
Πρωινό και στις 09:00 αναχώρηση για ψώνια, στην ωραία αγορά της Πόλης. Μπορείτε να επισκεφθείτε την κλειστή αγορά Καπαλί Τσαρσί με τις χιλιάδες καταστήματα και μην ξεχνάτε τα παζάρια…. Στη  13:00 συγκέντρωση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τα Πριγκηπόννησα. Περνώντας από την Πρώτη, την Αντιγόνη και τη Χάλκη φθάνουμε στη Πρίγκηπο, το μεγαλύτερο και ωραιότερο νησί με τα παϊτόνια, που κάνουν το γύρο του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, προαιρετική διασκέδαση.  Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΑ
Πρωινό και στις 07:00 αναχώρηση για την ωραία Προύσα. Περνάμε την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που συνδέει την ΕΥΡΩΠΗ με την ΑΣΙΑ και είναι περίπου 1.800 μέτρα μήκος και 60 μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Συνεχίζουμε την πορεία μας και από την περιοχή Καρτάλ, με F/B θα περάσουμε στη Γιάλοβα και θα καταλήξουμε στην καταπράσινη Προύσα. Εκεί θα παραμείνουμε για ψώνια (για τα περίφημα μπουρνούζια και μεταξωτά) και για φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη από Γιάλοβα με F/B και από Καρτάλ οδικώς για την Κωνσταντινούπολη. Διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση στις 09:00 μέσω Ραιδεστού, άφιξη στα σύνορα, στάση στην Κομοτηνή για φαγητό, στην Ξάνθη για καφέ και ξεκούραση. Αναχώρηση και άφιξη στην Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας 4 διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο, πρωινό, αρχηγό-ξεναγό καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής, εισιτήρια F/B για Προύσα, ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Εισόδους μουσείων, εισιτήρια F/B για Πριγκηπόννησα, γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Sticker-website_ETPA_GR_HighRes