Κωνσταντινούπολη

4 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις

1η ΜΕΡΑ:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 22:00. Διασχίζοντας την ανατολική Μακεδονία και Θράκη και με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στα ελληνοτουρκικά σύνορα των Κήπων. Χρόνος ελεύθερος στα DUTY FREE. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις είσοδος στην Τουρκία. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη το πρωί.

2η ΜΕΡΑ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση για επίσκεψη στην Μονή Ζωοδόχου Πηγής το γνωστό Μπαλουκλί, στο Πατριαρχείο την Μονή Βλαχερνών και την Μονή Χώρας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και στην συνέχεια μετάβαση στη κλειστή αγορά Καπαλί Τσαρσί. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στις ταβέρνες του Κουμ-Καπί. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και ξεκινάμε για την ξενάγηση της Πόλης. Θα επισκεφθούμε τον ιππόδρομο, το μπλε τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ, την Αγία Σοφία – το αξεπέραστο σύμβολο του Βυζαντίου- και τέλος τον Ντολμά Μπαξέ το τελευταίο παλάτι των σουλτάνων. Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο για να θαυμάσουμε τα χιλιοτραγουδισμένα στενά. Για το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση σε κοσμικό κέντρο με τουρκική μουσική, φολκλορικούς χορούς, χορούς της κοιλιάς κ.α. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση για μια τελευταία επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Στη συνέχεια διέλευση των συνόρων και απαραίτητες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας 2 ή 3 διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο, πρωινό, αρχηγό-ξεναγό καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Εισόδους μουσείων, γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στην βραδινή αναχώρηση, τα δωμάτια στα ξενοδοχεία διεθνώς είναι διαθέσιμα μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Το γραφείο μας, χωρίς να δεσμεύεται, προσπαθεί τα δωμάτια να είναι διαθέσιμα νωρίτερα κατά την ώρα της άφιξής μας.

Sticker-website_ETPA_GR_HighRes