ενοικίαση λεωφορείων θεσσαλονίκη

Ενοικίαση Λεωφορείων

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια, έως και τώρα, εξακολουθεί να παρέχει υπηρεσίες για την ενοικίαση λεωφορείων και την ασφαλή και άνετη μετακίνησή σας, σε όλη την Ελλάδα.  Με ορμητήριο την πόλη της Θεσσαλονίκης, η ενοικίαση λεωφορείων από την Papadopoulos Travel είναι μια υπέροχη εμπειρία, που θα απογιώσει το ταξίδι σας.

Διαθέτουμε σύγχρονο, πλήρη και εξοπλισμένο στόλο για οποιαδήποτε ανάγκη και προορισμό σας. Εξυπηρετούμε ιδιώτες για εκδρομές σε όλη την Ελλάδα, εταιρείες για την μεταφορά εργαζομένων, μαθητές, συλλόγους, αθλητικά σωματεία, ΚΑΠΗ και οποιαδήποτε άλλη κατηγορία, οργανισμό κλπ. Εξειδίκευσή μας η μεταφορά αλλοδαπών, σπουδαστών σε αρχαιολογικούς χώρους, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας.

Μαζί θα οργανώσουμε το ταξίδι σας, ή την εκδρομή σας, ούτως ώστε να έχετε ένα άνετο ταξίδι με όλες τις παροχές (tv, ψυγεία, κλιματισμός, μικροφωνική εγκατάσταση) και την εγγύησή μας για συνέπεια, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ζητήστε προσφορά για το ταξίδι σας, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιθυμείτε, και το άρτιο προσωπικό μας θα σας ικανοποιήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Sticker-website_ETPA_GR_HighRes